Bærekraftig skjønnhet

Våre Prosjekter

Hva er skjønnhet? Skjønnhet er vårt ansvar

se video

Budskap

Vårt skjønnhetsideal finner sin inspirasjon i konseptet om likevekt mellom substans og form. Stilen vår er inspirert av enkelhet, harmoni og god smak.

Ved å skape "skjønnhet" ønsker vi å oppmuntre mennesker til å ta vare på seg selv, miljøet de lever og jobber i og de tingene de elsker.

I mellomtiden omhandler bærekraft ansvaret vi skylder oss selv, menneskene vi jobber med, kundene våre og verden vi lever og opererer i.

I DAVINES TROR VI AT LIVET ER EN BALANS AV SKJØNNHET OG BÆREKRAFT, HVA VI KALLER “BÆREKRAFTIG SKJØNNHET,” KAN FORBEDRE VÅRE LIV OG VERDEN RUNDT OSS

Davide Bollati, President

Vår forpliktelse til bærekraft

For oss har bærekraft alltid vært et spørsmål om ansvar ovenfor oss selv, våre kunder, våre partnere, miljøet og fremtidige generasjoner.

Ved oppnåelse av Bærekraftige Utviklingsmål (Sustainable Development Roald - SDG) som er definert i FNs 2030-agenda, har vi valgt å bidra for en bærekraftig utvikling av planeten. I denne årsrapporten snakker vi om bærekraftige aktiviteter og prosjekter med en positiv innvirkning, og presenterer med åpenhet de oppnådde resultatene og målene vi har satt for året.

Les vår bærekraftsrapport
image

Mennesker

Davines støtter sine samarbeidspartners vel-være ved å fremme mangfold og inkludering, likestilling, høy livskvalitet og profesjonell vekst.

Gå til prosjekter
image

Planet

For å forbedre sin egen miljøpåvirkning er Davines til stede i hele produktets livssyklus, og bevarer og optimaliserer tilgjengelige ressurser og minimerer avfallsproduksjonen.

Gå til Prosjekter
image

Samfunnet

Davines har sitt hjerte av klienter, leverandører og forbrukere. Av denne grunn velger Davines sine forretningspartnere med sosiale og miljømessige kriterier og fremmer lokale prosjekter og globale initiativer.

Gå til Prosjekter
Swipe for å se mer

Subscribe